Nimelt mässisid töökaaslased Adamsoni auto kilesse ja kirjutasid sinna peale: "Ära lase Aivot minema", vahendab maanteeamet oma Facebooki lehel.

Selline teguviis oli ilmselgelt ajendatud Adamsoni ajal käima lükatud kampaaniast, kus samasuguse trikiga kutsutakse üles inimesi oma sõpru või lähedasi joobes peaga mitte rooli laskma.

Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson esitas tänavu 30. aprillil majandus- ja kommunikatsiooniministrile lahkumisavalduse.

"Olen maanteeametit juhtinud kolm aastat. Marika Priskelt ja Erkki Raasukeselt saadud mandaadis ettenähtud lühiajalised ülesanded on täidetud ja pikemajalised tegemisel. Minu jaoks on aeg uuteks väljakutseteks küps. Julgen väita, et Maanteeamet on kolme aastaga muutunud kaasaegseks riigiasutuseks. Meeskond, kellega koos viisin muudatusi ellu, on selgelt orienteeritud väärtusi hindavale ja tulemustele orienteeritud organisatsioonile," ütles Adamson aprillis.

Adamsoni sõnul on riigisektoris palju häid inimesi, kes tahavad Eestis elu paremaks muuta, kes on pühendunud oma valdkonnale ja kasvavad koos riigiga.

Adamson suundus tööle erasektorisse.