Politsei on saanud sündmuse kohta hulgaliselt vihjeid, mida kontrollitakse. Kahtlustatavana kedagi veel üle kuulatud pole. 

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse vanem Rait Pikaro ütles, et nii räiged juhtumid on ikka väga harvad. Mõnevõrra tihemini esineb juhtumeid, kus üksteist varem mitte tundnud inimeste vahel tekib olmepõhjustel vägivallaga lõppev tüli.

„Kui räägime nädalavahetusest kesklinnas või lõbustusasutuste ümbruses, siis sarnased juhtumid on üsna tavalised. Kui räägime päise päeva ajal räigetest rünnakutest naiste vastu, siis see on teine äärmus. Neid on tõesti harva," ütles Pikaro.

Avalikkus sai rünnakust teada, kui selle ohver sellest Facebookis kirjutas. Pikaro sõnul helistas kannatanu peale Facebooki postitamist ka politsei telefonile 112. Küll aga eelistaks politsei seda, kui ohver enne sotsiaalmeedias oma läbielamistest rääkimist politseid teavitaks.

"Kindlasti oleks parem, kui võimalikult vahetult peale sündmust helistaks kannatanu numbrile 112 ja annaks esialgse info edasi," ütles Pikaro. Siis on võimalus saata kiirelt kohale kiirabi ja politsei ja on suurem tõenäosus veel mitte kuigi kaugele pagenud kurjategija kohe tabada.

Samuti aitab kiirelt politsei teavitamine koguda võimalikult palju asitõendeid enne, kui kümned ülejäänud tervisejooksjad sündmuskoha segi paiskavad.

Pikaro soovitas agressiivse inimese ohvriks langenud inimesel tingimata politseid teavitada isegi siis, kui inimesel endal õnnestus tervelt pääseda. Politseil on Pikaro sõnul seda infot siiski väga vaja, sest sama kurjategija võib veel rünnata.