"Minu südametunnistus on puhas, aga kuulujutte ma muidugi kommenteerima ei hakka," lausus Saar.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimeheks kandideeriv Jevgeni Ossinovski ütles oma erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et erakonna praegune peasekretär on neid SDE liikmeid, kes on otsustanud erakonna esimehe valimistel Ossinovskit toetada, eri viisil ähvardanud.

Ossinovski lisas, et praeguse SDE esimehe Sven Mikseri uus peasekretärikandidaat Karel Rüütli on püüdnud leida toetajaid, lubades neile võidu puhul parteilisi töökohti. Ossinovski lisas, et ta loodab, et Saart ja Rüütlit on valesti mõistetud.

Sotsiaaldemokraatide kommunikatsioonijuht Silver Meikar ütles, et erakonna sees on pinged maas ja mitmed küsimused saanud vastuse.

"Tegemist ei ole Sveni ja Jevgeni vahelise konfliktiga ning küsimus ei ole ka Karelis ega Indrekus. Tean, et mõlema erakonna esimehe kandidaatide põhimeeskonnad on huvitatud sellest, et jätkuks sisuline ja avatud debatt, kuid kahjuks leidub ka mõni pettunud erakonna liige, kelle ainus eesmärk on konflikti tekitada. Selleks levitavad nad kuulujutte, saadavad spinni ja edastasid ka Jevgeni kirja," lausus Meikar.