Nordecon AS andis juba eile teada, et seoses Tartu maantee taastusremondiga Tallinnas, kus Pallasti ja Odra tänava vahelisel lõigul toimuvad asfalteerimistööd, on laupäeval, 23. mail Tartu maantee linna sisenev suund liiklusele suletud.

Sossi mäe läheduses elava Delfi lugeja sõnul oli aknast välja vaadates terve päev näha ummikuid ja autojuhtide kärsitus väljendas idevas signaali laskmises.

Mõlema suuna liiklus on suunatud linnast väljuvale suunale. Samuti on suletud kõik tänavatele välja- ja sissesõidud Tartu maantee linna sisenevale suunale. Pallasti tänavalt väljasõit toimub Kivimurru tänava kaudu Peterburi teele. Pallasti tänavale sissesõit on korraldatud Tartu maanteelt parempöörde raja kaudu.

Pühapäeval, 24. mail on Sossi mäel suletud Tartu maantee linnast väljuv suund. Mõlema suuna liiklus on suunatud linna siseneva suunale. Suletud on kõik välja- ja sissesõidud Tartu maantee linnast väljuvale suunale.

Esmaspäeval, 25. mail on Pallasti tänava ja Tartu maantee ristmikul keelatud vasakpöörded. Pallasti tänava pööre on lahendatud tagasipöördega.