"Minu hinnangul aitaks rahva toetuse tagasi võita see, kui me valiksime juhatusse tegusad inimesed, kes tõstaksid taas ausse Reformierakonna maailmavaate ja aluspõhimõtted ning kes tuleksid juhatusse uue värske vaatega," kirjutas Kallas oma blogis.

Kallas soovitas selliste inimestena erakonna juhatusse valida eelmises valitsuses tublit tööd teinud ministrid Anne Sullingu ja Maris Lauri, julgeolekueksperdi Ants Laaneotsa, Reformierakonna raudvara ja e-residentsuse idee autori Rein Langi, endise rahandusministri ja praeguse rahanduskomisjoni liikme Aivar Sõerdi, oma tööd suure põhjalikkusega tegeva siseministri Hanno Pevkuri, ettevõtja Imre Sooääre, europarlamendi saadiku Urmas Paeti, tublid uued tulijad Toomas Kivimägi ja Yoko Alenderi, samuti Euroopa Liidu asjade komisjoni esimehe Kalle Pallingu.

Reformierakonna esimehe kandidaat on Taavi Rõivas ning Reformierakonna juhatusse kandideerivad Arto Aas, Yoko Alender, Deniss Boroditš, Kaja Kallas, Toomas Kivimägi, Urmas Klaas, Urmas Kruuse, Ants Laaneots, Rein Lang, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Urmas Paet, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Hanno Pevkur, Laine Randjärv, Valdo Randpere, Imre Sooäär, Urmas Sukles, Anne Sulling, Aivar Sõerd, Urve Tiidus ja Tauno Tuula.

Sedeliga eelhääletamine toimus 11.-16. mail vastava maakondliku organisatsiooni esimehe poolt määratud ajal ning kohas. Elektrooniliselt saab eelhääletada Oravavõrgus www.reform.ee/intra, kus hääletamine algas 18. mail kell 9 ja lõpeb 21. mail kell 18.

24. mail kell 12 Tartus Vanemuise väikeses majas toimuval Reformierakonna üldkogul toimub sedeliga hääletamine, hääletustulemuste väljakuulutamine ja kinnitamine.