"Saaremaa-mandri vaheline praamiliiklus on hetkel olematu," teatas pahane lugeja kella 19 ajal. "Järjekorrad on pikad. Kell 17 praamile minejad pole siiani praamile saanud."

"Hetkel sõidavad Regula ja Muhumaa. Muhumaa viimane väljumine oli viimati Kuivastust kell 17. Broneeringud võtavad juba 100% Regula pinnast, üldjärjekorras võib ootama jäädagi. Kas tõsine streik laevaliikluses?! Tahaks teada mis toimub ja mis saab Saaremaa vahelisest laevaliiklusest?! Praegu pole pühagi, aga mis saab jaanipäeval?!"

Pika praamijärjekorra põhjuseks on asjaolu, et Kuivastu-Virtsu laevaliini teenindav parvlaev Saaremaa saadeti Klaipedasse klaasitaastusremonti ning selle asemele pandi väiksem Regula.

Remonttööde kestvuseks on planeeritud kaks nädalat. Sel ajal teenindavad Kuivastu-Virtsu liini parvlaevad Muhumaa ja Regula ning Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevad Hiiumaa ja St Ola.

Saaremaa ja mandri sõitjad peavad arvestama Regula väiksema mahutavusega.

Lisaks praamikitsikusele häirivad praamile kiirustajaid ka Muhu saarel toimuvad teetööd. Liiva-Piiri lõigul on üks sõidusuund suletud kilomeetri ulatuses, liiklust reguleeritakse. Kuna ooteaeg on kuni viis minutit, siis tuleb laevale sõitjatel varuda lisaaega. Tööd kestavad juuli keskpaigani.

Delfi lugeja, anna teada, kui kaua oled täna Saaremaa praamile pääsemist oodanud ja saada fotosid ja videoid mammutjärjekorrast aadressile rahvahaal@delfi.ee