Kas ja mismoodi pääseks Edgar Savisaar ratastooliga oma tööruumidesse Tallinna linnavalitsusse, Tallinna volikogusse, Tallinna pressikeskusesse Solarises ja näiteks Tallinna residentsidesse, vaata fotodelt. 

Tallinna linnapea Edgar Savisaar paraneb jõudsalt ja võib oma sõbra, Jõgeva haigla juhi Peep Põdderi sõnul juba ­augustis tööle naasta. Õhtulehe andmetel toimetab Hundisilmal praegu Savisaare poeg Erki koos oma perekonnaga ja väidetavasti tehakse Hundisilmal isegi ümberehitustöid, et peremehel edaspidi mugav oleks. Näiteks tehakse ukseavad suuremaks, nii et vajadusel saab seal ka ratastooliga liikudes hakkama. "Loomulikult ta tahab koju, aga see võtab aega," nentis Erki ning suuremaid ümbereehitusplaane Õhtulehele ei kommenteerinud. 

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles eile Delfile, et ühel päeval tuuakse Savisaar kindlasti pealinna järelravile, aga midagi täpsemat ta Savisaare kohta öelda ei osanud. "Mulle ei meeldi, kui spekuleeritakse. Loomulikult on tema soov minu teada ühel päeval tulla Tallinna, aga millal, seda ütlevad arstid, tema ja tema oma lähedased," sõnas Toobal.

Toobal kinnitas, et tema teada praegu kindlat plaani Savisaare Tallinna järelravile toomiseks ei ole.

Keskerakonna esimees kogus 2015. aasta riigikogu valimistel 25 057 häält, mistõttu sai ta rahvalt tugeva mandaadi. Paraku sattus Savisaar paar nädalat pärast valimisi ning enne riigikogu praeguse koosseisu ametisse astumist haiglasse, kus ta viibib tänase päevani.