Madison väidab, et endiste Tallinki kaastöötajate suunal ahistamist ei ole toimunud ning Postimees mängib keskkriminaalpolitseid ja tegeleb omavolilise jälitustegevusega.

"Fookus" näitas saates eelsalvestatud telefonikõnesid Jaak Madisoni, Lauri Laasi ja Priit Toobaliga ning palus saatekülalistel teemat kommenteerida. Vaata videot telefoniintervjuudest SIIT

Riigikogu sotsiaaldemokraatliku fraktsiooni liige Jevgeni Ossinovski ütles eile otsesaates "Fookus" Jaak Madisoni ja teisi problemaatilisi võimukandjaid kommenteerides, et Riigikogus toimib teatud institutsioonikaitse mehhanism: "Omade kohta ei taheta halvasti öelda, kuigi viisakad riigikogu liikmed saavad aru, mis toimub."

Ossinovski nõustus saatejuhiga küsimuses, et Jaak Madisoni juhtum on riigikogu liikmete seal taunitav. "Piir, kus teha vahet poliitilistel rünnakutel ja mitteaktsepteeritaval käitumisel, on inimestel erinev," lisas Ossinovski.

Stuudios arutlesid problemaatiliste rahvasaadikute teemal eurosaadik Indrek Tarand, riigikogu liige Jevgeni Ossinovski, suhtekorraldaja Janek Mäggi ja EBS-i Eetikakeskuse juhataja Mari Kooskora.

Vaata täispikka TUDENG TV saadet "Fookus" SIIT.

"Fookus" on veebitelevisiooni Tudeng TV arutelusaade, kus vaatajatel on ühiskonna tegelastele võimalik oma argumente esitada. Läbi kollektiivse dialoogi jõutakse probleemsete teemade tuumani ja võimalike lahendusteni.