Mupo taksopatrull oli pühapäeval parajasti oma auto parkimise Olerexi tanklas lõpetanud, kui kuulis suurt müra ja nägi, kuidas üks tankla automaatidest ümber paiskus. Automaadile otsa sõitnud rekka sõitis rahulikult edasi sadama suunas.

Tanklast välja jooksnud tankla töötajad olid šokis. Patrull reageeris kiiresti ning sündmuskohalt pagenud veoauto peatati. Nooruke autojuht oli imestunud, sest tema polevat juhtunut tähele pannud. Mees oli siiski nõus Ahtri tänava tanklasse tagasi pöörduma.

„Helistasime välja päästeameti, sest olukorras, kus tänavale voolas kahjustada saanud automaadist kütus, tuli kiiresti reageerida,“ selgitas patrullimeeskond. Samuti kutsuti kohale politsei. „Õnneks oli personal end nii palju kogunud, et tankla kütusekraanid suleti."

Patrullmeeskonna sõnul oli õnnetuse põhjustanud noormees oma sõnul teel Soome, et rekkaga seal tööd tegema hakata.

„Nii suure masinaga sõitmine tundus talle olevat võõras ja üle jõu käiv. Halvima stsenaariumi järgi oleks noormees praegu juba Soomes ning kes teab, milliseid pahandusi oma ebastabiilse sõidustiiliga põhjustanud. Samuti oleksid tankla inimesed olnud silmitsi suurte kuludega ja taastuskahjud suure tõenäosusega omast taskust kinni maksnud. Juhtusime olema õigel ajal õiges kohas,“ ütles mupo taksopatrull.