Rakke kinnitas Delfile, et tema viimane tööpäev Tallinna Kesklinna valitsuse avalike suhete nõunikuna on neljapäeval, 30. aprillil.

"Edasisi plaane on mul üsna mitu, täpsemalt veel ei avalda. Kui millegi toreda või "toredaga" hakkama saan, saate ju niikuinii teada," rääkis Rakke.

Tänavu aasta alguses sattus ajakirjanikega igapäevatöös suhtlema pidav Rakke väikesesse skandaali, kui soovitas avalikult oma Facebooki lehel Tallinna linna kuuskede saatusest kirjutanud Õhtulehe ajakirjanikul enesega erinevaid seksuaalseid toiminguid läbi viia.

Sama päeva õhtuks Rakke ka vabandas, et on linnaametnikule ebasobivalt käitunud.

"Kindlasti ei ole põhjus mu otseütlemises ja selles, et Delfi töötajad saavad raha minu FB-konto kopeerimise eest - sel ajal teadsin juba ammu, et ametlikult kehtib mu leping 31. märtsini k.a," ütles Rakke märtsis, paar päeva oma lepingu esialgset lõppemist Delfile. Kuna konkurss kujunes aga oodatust populaarsemaks, siis pikendas linn Rakkega veel kuu aja võrra lepingut ning Rakke viimaseks tööpäevaks jääb seega 30. aprill.

Tallinna Kesklinna valitsuse kantselei juhataja Pille Orav ütles Delfile, et avalike suhete nõuniku kohale kandideeris kokku 31 inimest ja valituks osutus endine Maalehe ajakirjanik ja riigikogu valimistel saadikukohast ilma jäänud Peeter Ernits.

"Valiku tegemisel sai määravaks kandidaadi eelneva töökogemuse ja teadmiste sobivus Tallinna kesklinna valitsuse poolt esitatud nõudmistele ning töö konkreetsele iseloomule," põhjendas Orav Ernitsa valikut. Vastse nõuniku, Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Ernitsa palka aga linnaosavalitsus ei avalikusta.

Rakke asus avalike suhete nõuniku kohale tööle 2012. aasta augustis pistise võtmise eest vangis istunud Ivo Parbuse asemele.