"Ütlesin enne valimisi ja selle järel, et mul puudub ambitsioon saada ministriks. Minu kandideerimise peamine eesmärk on see, et Pärnu asjad edeneksid," rääkis Kivimägi Delfile.

"Mul ei ole kohtade jaotuses erakonnale ühtegi etteheidet," ütles Pärnu ekslinnapea ning lisas, et samas ei välista ta ministriametit mõne aja möödudes, kui selleks on vajadus ja võimalus.

Koalitsioonikokkuleppe järgi kuuluvad Reformierakonnale uues valitsusliidus peaministri, välisministri, majandus- ja taristuministri, siseministri, maaeluministri, haridus- ja teadusministri ning riigihalduse ministri portfellid.

Valitsusjuhi kohale jääb Delfi andmetel arvatult edasi Taavi Rõivas ning samaks jäävad ministrid ka väliministeeriumi ja siseministeeriumi tüüride juures ehk välisministeeriumi jääb endiselt juhtima Keit Pentus-Rosimannus ning siseministeeriumi Hanno Pevkur.

Reformierakonna ministrite seas toimub oluline muudatus majandus-ja taristuministeeriumis, kuhu erakond on väidetavalt otsustanud panna Kristen Michali. Samuti on selge ka maaeluministri kandidaat, kelleks erakond on otsustanud nimetada aasta tagasi Tartu linnajuhi kohalt Tallinnasse tööle siirdunud Urmas Kruuse.

Reformierakonna ministrite jaotuses on selge ka veel, et riigihalduse ministriks saab Arto Aas ning haridus-ja teadusministriks tahetakse panna Jürgen Ligi.

Vahetult enne valimisi Reformierakonnaga liitunud Toomas Kivimägi sai riigikogu valimistel 7609 häält ning oli seega oma häältesaagiga üle Eesti kõrgel viiendal kohal.