"Tallinna lennujaamas tühistati minu kolmeaastane Schengeni viisa. Olen ohuks avalikule korrale," kirjutas Sadulajev oma Facebooki lehel. "Sattusin sanktsioonide alla koos Ramzan Ahmatovitšiga.   Kes oleks seda arvanud kaks aastat tagasi. Hüvasti, Euroopa! Omamoodi ma armastasin sind."

Impressumi juhatuse liige Igor Teterini kirjutas, et algselt arvas ta, et tegemist on aprillinaljaga, kuid sai pärast telefonivestlust Sadulajeviga juhtunule kinnitust.

Sadulajev rääkis venekeelsele Delfile, et ta sai viisakeelu riigist lahkudes. "Kui ma läksin väljalennul passikontrolli, nägi sealne töötaja midagi oma arvutiekraanil, mille peale klõbistas ta kaua klahve ja kutsus kellegi juhtkonnast, kes andis mulle paberi selle kohta, et mu viisa on tühistatud. Mulle antud dokumendis oli pandud linnuke kasti "üks või mitu liikmesriiki leiavad, et ohustatate avalikku korda, sisemist julgeolekut või rahvusvahelisi suhteid."

Sadulajev märkis, et ta on juba Peterburis ja temaga on kõik hästi. "Aga minu suurepärased reisid Eestisse, Saksamaale ja teistesse Euroopa riikidesse on sellega lõppenud. Midagi ette võtta ma ei kavatse. Ma arvan, et see on kasutu. Noh, neil on selleks õigus ja ma ei meeldi neile, mis teha. Ma armastasin Euroopat väga, mulle meeldis seal väga viibida, mis teha, nüüd tuleb mul sellega leppida, sest nii tahtsid jumalad," lisas ta irooniliselt.

Eestisse sissesõidukeelu on saanud ka Impressumi külalised Valeri Tiškov, Vladimir Zarihin, Igor Korotšenko ja Giulietto Chiesa.