Fraktsiooni liikmed on veel Jaak Aaviksoo, Raivo Aeg, Maire Aunaste, Aivar Kokk, Viktoria Ladõnskaja, Andres Metsoja, Marko Mihkelson, Juhan Parts, Marko Pomerants, Helir-Valdor Seeder, Margus Tsahkna ja Ken-Marti Vaher.

Reinsalu on praegu IRLi esimees. Kehvade valimistulemuste tõttu lubas Reinsalu 6. juunil toimuval IRLi üldkogul erakonna esimeheks uuesti mitte kandideerida.

Reinsalu oli ka enne valimisi IRLi fraktsiooni esimees. Aseesimeesteks olid tollal Kaia Iva ja Juhan Parts.

Enne Reinsalu, kui IRL oli veel valitsuses ja Reinsalu oli kaitseminister, oli fraktsiooni esimeheks Kaia Iva, kes riigikogu uude koosseisu valituks ei osutunud.

Teised erakonnad registreerisid oma riigikogu fraktsioonid ära juba esmaspäeval. IRL ootas, sest loodeti fraktsiooni juhatuse kohad ära jagada koos ministrikohtadega. Reformierakonna ja SDEga peetavatel koalitsiooniläbirääkimistel on IRLile ette nähtud neli ministrikohta, aga pole teada, millised täpselt.

IRL registreerib oma fraktsiooni ära täna, sest rohkem ei saa sellega oodata. Fraktsiooni registreerimine eeldab, et fraktsioonile oleks valitud ka juhatus.

Riigikogu aseesimeheks valiti esmaspäeval IRLi liige Helir-Valdor Seeder.