Mehe auto kontrollimisel leiti sealt 20 auto küljepeeglit, mis valdavalt pärinevad sõiduautodelt BMW X5 või X6, ja autode parkimisandureid.

Politseile on praeguseks teatatud vaid kolmest Pärnus ja Pärnu lähiümbruses toime pandud autode küljepeeglite vargusest. Võimalik, et teised kannatanud ei ole veel kas vargust avastanud või ei ole mingil põhjusel juhtunust politseid teavitanud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk lisab, et politseil on alust sama meest kahtlustada ka varem toime pandud autode küljepeeglite vargustes. „Kuna valdavalt on küljepeeglid pärit hinnalisematelt sõidukitelt, siis on need suhteliselt kallid ja seekord mehe autost leitu maksumus küünib 10 000 euroni,“ täpsustab Pulk.

Juhtumi osas alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi alusel ning eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Politsei palub inimestel, kelle autodelt viimasel ajal on küljepeegleid ja parkimisandureid varastatud, võtta politseiga ühendust telefonil 525 1220.