Süüdistuse järgi järgnes tänavu jaanuaris 27-aastane Sierra Leone päritolu mees 26-aastasele eestlannale viimase koju ja koputas uksele, vahendab kohalik uudisteportaal Gulfnews. Kui naine avas ukse, siis sundis mees väidetavalt end sisse, lõi naist, tiris ta magamistuppa, ründas naist seal veelkord füüsiliselt, eemaldas naiselt riided ja üritas teda vägistada.

Naine hakkas aga väga südilt vastu ja suutis kahtlusaluse eemale tõugata.

Prokurörid süüdistavad nüüd meest purjujoomises, rünnakus, vägistamiskatses ning naise käekoti varguse katses.

Pühapäeval Dubai esimese astme kohtus toimunud istungil mees ennast süüdi ei tunnistanud. "Ma ei teinud seda. Ma ei joonud isegi alkoholi," ütles mees kohtukulli ees, kuid kinnitas varasemalt uurijatele, et on süüdi purjutamises ja käekoti varguses.

Eestlanna tunnistuse kohaselt märkas ta kahtlusalust juba majja sisenedes lifti läheduses.

"Ma läksin üles. Kahtlusalune järgnes mulle ja koputas uksele. Kui ma vastasin, siis ta tõukas mu sisse. Ta võttis minust kinni ja tõukas mu magamistuppa. Ta riietas mind vägisi lahti ja viskas mind voodile. Kui ma hakkasin kõvasti appi karjuma ja hakkasin talle vastu, siis ta lõi ja peksis mind. Pärast tema vägistamisrünnaku nurjamist haaras ta mu käekoti ja jooksis minema," rääkis naine kohtus.

Dubai politsei ekspertide analüüsid näitasid, et naisel olid mitmel pool kehal sinikaid ja muljumisjälgi. Samuti saadi kohalikest kaameratest videolõike, mis kinnitavad kahtlusaluse majas viibimist.

Eestlanna tundis hiljem kahtlusaluse kolmel korral politseis korraldatud rivistuses ära.

Kohus jätkab 8. aprillil ja siis saab sõna kahtlusaluse kaitsja.