"Nädal tagasi lennul Tallinnast Ålesundi läks mu pagas poolel teel kaduma. Mõni tund pärast kohalejõudmist sain tagasi, aga kott oli katki ja määrdunud ning pooled asjad olid seest puudu."

"Minul varastati aasta tagasi lennul Sitsiilia-Tallinn kohvrist fotokas ja mõned laavakivist meened. Tundus, et kohvrit on korralikult loobitud, sest kaheksast kergesti purunevast esemest kuus olid katki, kuigi kõik olid korralikult pakitud."

"Austria lennujaamas varastati kohvri sisu ja pandi asemele valget printeripaberit. Politsei asjaga ei tegelenud ja soovitas pöörduda kindlustuse poole. Kindlustus maksis vastavalt kaalule, paar eurot kilogrammi eest."

"Riiast Ryanairiga lennates varastati ära suitsud, päikseprillid ja fotokas."

"Mul naisel läks kohvrist peaaegu uus pakendis lõhn kaduma. Pärast lätlased veel õigustasid, et selliseid asju ei tohigi pagasis vedada ja pole midagi teha, et see sealt kadunud on."

"Minul läks fotoaparaat!"

"Tuttav tunne minulgi. Olen Ryanairiga lennanud palju ja kolm aastat tagasi läks kaduma arvuti. Pärast seda olen võtnud kõik asjad endaga kaasa."

"Pariisis pandi kohvrist fotokas pihta. Ise olen loll, et käsipagasisse ei pannud."

"Novembris lõhuti Tallinnas koti lukk ja varastati mitu tahvlit Kalevi šokolaadi. Ei teagi, kumb rohkem sita keema ajas, kas varastatud kingitus või lõhutud lukk."

"Ilmselt tuleks ka Tallinna lennujaamas pisut ringi vaadata. Minul on seal pagasist paar korda asjad kaduma läinud – tõsi, mingi viis aastat tagasi."

"Kiievis Borispoli lennujaamas läks kaduma kaks uut iPadi."

"Kiievist läbisõidul on kaks korda kohvri lukud puruks tehtud, aga midagi pole võetud. Kunagi Tallinnast otselennuga Egiptusesse lennates varastati kohvrist üsna kallis sukeldumise lamp. Ega sa tegelikult ei tea, millises lennujaamas su kohvrit tühjendatakse, sa võid seda vaid oletada."

"Ostsin Antalya lennujaamas enne kohvrite ära andmist ploki suitsu ja võtsin käsipagasisse ühe paki. Kodus avastasin, et kohvrist on läinud kaks pakki. Ju siis oli kellelgi hirmus suitsunälg."

"Mul kangutati kohvril üks lukk lahti, aga ju siis polnud rohkem aega, et täielikult avada, või nägi kellegi terav silm sealt praost sisse, et peale riiete mingit toredat nänni polegi. Kohver iseeenesest oli hea ja kallis. See tuli prügimäele viia."

"Lennujaamades saadakse lahti isegi lukustatud kohvrid ja suletakse pärast nii, et midagi pole aru saada. Mul läksid niimoodi 350-eurosed prillid."

"Mul oli kohver kiletatud ja numbrilukus. Keset kohvrit oli ilmselt noaga tõmmatud 34 cm pikkune sisselõige. Materjal oli tugev või nuga nüri ja see päästis hullemast. Lennujaamas saadeti kuu peale mind selle infoga. Kiitus If kindlustusele, kes rikutud vara kinni maksis."

"Kariibide reisil leidsin sadamast suure teemanti, mis oli arvatavasti kellegi rikka kruiisituristi sõrmusest välja kukkunud. Rõõm leitust jäi aga üürikeseks, kuna mõtlematusest pakkisin kivikese reisipagasisse oma ehete juurde. Paraku läks pagas lennul uitama ja jõudis kohale nädal aega hiljem kui mina. Kogu kohvri sisu oli segi pööratud ja ainus asi, mis puudu oli, oli see teemant."

"Pariisis seisis minu ilma lukuta kohver terve tunni seina ääres, otse väljapääsu kõrval. Kellegi hea käsi oli ta lihtsalt lindilt maha tõstnud. Kõik oli alles! Samas isal lendas pagas Kanada asemel Kasahhi NSV-sse. Kahe nädala pärast saabus köiejupiga kokku seotud lahtine kohver. Kadunud olid suitsuangerjas ja triibuline pidžaama!"

"Usud ja loodad, et inimesed on ausad, aga AirBalticuga lennates lendas mitte eriti ammu kohvrist Läti majanduse toetuseks 5000 krooni."

"Aastat 15 tagasi kadus lennul Frankfurt-Tallinn kohvrist vana antiik-Motorola. Naerma ajas see, et laadija jäeti võtmata."

"90ndatel varastati Tallinna lennujaama cargos nii, et suitses. Alati, kui meile tulid Inglismaalt kaubasaadetised suurtes pappkastides, oli nendesse tehtud auk ning üks või kaks kašmiirmantlit sealt kaudu välja tiritud. Mitte keegi ei vastutanud. Sai siis lihtsalt hinnale otsa suratud. Keegi sovjett aga kõndis pärast uhkes mantlis ringi."

"See oli küll nõukaajal, aga ei usu, et need kombed väga muutunud on. Gruusias virutati kohvritest kõike võimalikku. Meie seltskonnal läks nii vihmavarje kui ka ujumistrikoosid, pisiasjadest rääkimata."

"Sovjetiokupatsiooni ajal varastati Riias kotist pudel Armeenia konjakit."

"Aerofloti ajal läks Venemaal latt head tihket suitsuvorsti..."