Rahr, kes nõustas ka endist Saksamaa välisministrit Hans-Dietrich Genscher`it seoses Hodorkovski vabastamise ja muude Venemaa küsimustega, rääkis, et Putini võimus olevad praod on tulnud nähtavale ning võitlus riigi teise mehe - ilmselt peaminister Medvedevi - koha peale on alanud.

"Putin ei ole surnud. Kõik see info tuleb Ukraina meediast ja ei vasta tõele. Ta ilmub välja järgmisel nädalal. Ta võttis lihtsalt puhkust nädala. Keegi aga ei räägi sellest, sest seda on avalikkusele raske selgitada," rääkis Rahr.

Rahr rääkis veel, et Medvedev ajas presidendina lõhki poliitilise eliidi ja julgeolekuteenistustega seotud poliitikud on nüüd kaotanud osa oma mõjuvõimust. Nüüd püüavad nad seda tagasi saada. "Medvedev ei vastuta sisuliselt millegi eest, aga Putin ei vallandada teda, kuna tema jaoks pole Medvedevist lojaalsemat isikut," rääkis Rahr.

Putinist mitu raamatut kirjutanud Rahr`i sõnul ei tule Kremlis suuri muudatusi, kuid mõned siiski. Saksa analüütiku sõnul kaotab ilmselt oma koha peaprokurör Juri Tšaika ning ka siseminister Vladimir Kolokoltsev ning muudatused viiakse läbi majandusega seotud asutuste juhtide seas.

"Nad võivad tagasi tuua Grefi [Venemaa ökonomist ja endine majandusminister ning praegune pankur] Šuvalovi [Medvedevi kabineti juht] asemele," rääkis Rahr.

Rahr lisas ka, et vimm Medvedevi vastu on poliitilise eliidi seas märgatavalt tõusnud, sest lõpuks on ju Medvedev see, kes Putini kadumise puhul presidendiks saaks.

Nemtsovi mõrva kohta kommenteeris Rahr, et Venemaa opositsionäär mõrvati samamoodi, nagu ajakirjanik Anna Politkovskaja. "Ma arvan, et Nemtsov ajas liialt palju inimesi vihale - natsionaliste Donbassis ja islamiste Tšetšeenias. Just nagu Politkovskaja," rääkis Rahr.