Oma kirjas pöördus Nool (kes ise kandideeris hoopis Tallinnas, kuid on pärit Võrumaalt) võrokate poole ning soovitas neil valida seal piirkonnas kandideerivat Priit Sibulat.

Nool toob oma kirjas välja, et Sibul on äärmiselt sihikindel ning meenutab Võrumaa inimestele, et koos võitlesid nad riigikogus ka kooseluseaduse vastu. "Tean, et kui teda poleks Toompeal olnud, siis oleks olukord selles küsimuses praegusest veelgi hullem," kirjutas Nool.

"On üks asi, mille eest tahaksin teid hoiatada. Punane uss on minu kaunile kodumaale jätnud inetuid jälgi. Punase ussi nimeks on sotsid. Saamatu, valelik ja vaenulik poliitiline jõud. Ütlen nende kohta liiga halvasti? Vaevalt," lisas Nool.

Riigikogust valimistel välja jäänud Nool toob välja ka kolm põhjust, miks ta sotsidest niivõrd halvasti arvab. Esiteks leiab Nool, et sotsidelt ei tulnud kooseluseadusele mitte ühtegi vastuhäält ja väidab, et sotside initsaitiivil see seadus valitsusse toodigi. "Meiekandimees Padar ei julge sel teemal isegi oma seisukohta selgelt välja öelda. Arg mees," on Nool kriitiline.

Teiseks toob Nool välja, et Kalvi Kõva on olnud aastaid maaelukomisjoni esimees ja Ivari Padar põllumajandusminister, kuid ometi pole nad adekvaatselt suutnud Venemaa kriisile reageerida. "Milleks nad seal valitsuse istuvad?," küsib Nool.

Kolmandaks väidab aga Nool, et sotsid on sõnades Eesti julgeoleku poolt, kuid aastaid on nad seisnud näiteks vastu Nursipalus asuva harjutusväljaku laiendamisele, mis pärsib kaitseväe ja kaitseliidu võimalusi harjutamiseks.

Kõige lõpuks on Nool signeerinud kirja ja kirjutanud alla "võroke, olümpiavõitja, riigikogu liige".