"Enne valimisi ma ei osanud öelda, kuid praegu, lähtudes sellest, kui jätkame opositsioonis, tahaksin jätkata oma kohal abilinnapeana. Tahan, et mul oleks aktiivne positsioon, et ma ei saaks ainult rääkida sellest, mis on oluline, vaid midagi teha ka. Valijate hääled ei ole ainult usaldus ja hinnang tööle, mis on juba tehtud: inimesed panevad suure vastutuse sinu peale ja see on põhjus, miks ma arvan, et ma pean jätkama abilinnapeana," ütles Kõlavart Delfi valimistejärgses saates täna hommikul.

Veel leidis Kõlvart, et ta pole ainult vene valijate kandidaat. "Ma ei arva, et oleks õige öelda, et minu valijad on venekeelsed inimesed. Ei ole alati õige lähtuda sellest, et need valijad on vene valijate kandidaadid, need eestlaste kandidaadid. Kõik on meie ühiskonna kandidaadid. Valime riigikogu liikmeid, valitsuse liikmeid ideoloogia, mitte rahvuse alusel."

Ta rääkis, et olenemata koalitsiooni koosseisust, peab see kooslus aru saama, et valimistulemused näitavad, et ühiskond vajab muutusi. "Kaks uut erakonda riigikogus, praegused vanad erakonnad on kaotanud usaldust. Ma tahaks loota, et valitsus lähtub sellest, mida räägib ka opositsioon."