"Käesolev nädal on eelseisvaid Riigikogu valimisi silmas pidades tõepoolest otsustav. Mõne tunni eest lõppenud EKRE pooldajate rongkäik pakub aga sügavat mõtlemisainet," lausus Stadnikov.

"Esiteks: kas korraldajad tõesti ei teadnud, kuidas mõjuvad paljudes Euroopa maades säärased politiseeritud tõrvikutega rongkäigud? Üritust vaatlesid ja fikseerisid muuhulgas ka Venemaa telekanalite korrespondendid ja kuulus Iisraeli natsikütt Efraim Zuroff. Nendepoolsete vastukajade ülikriitilises iseloomus võib aga sajaprotsendiliselt kindel olla. Pole sugugi välistatud, et nii mõnigi siinsete konservatiivide poolt hääletada kavatsenud kodanik nüüd ehmunult sellest siiski loobub."

Stadnikov lisab: "Tunnistan - see demonstratsioon ei meeldinud eriti mullegi. Ja mind ei lohutanud isegi tuntud erootilis-kasvatuslike noorsooromaanide autori Urmas Espenbergi osavõtt selles ülimalt aatelises ürituses."

Täna õhtul korraldas EKRE tõrvikutega rongkäigu Tallinna vanalinnas ja see "meelitas" kohale hulga vene ajakirjanikke, lisaks ka Maardu rahvamaja skandaalse nõuniku Andrei Zarenkovi ning natsikütt Efraim Zuroffi.