Sotsiaalmeedias leviva postituse autor palub kõigi sõprade ja tuttavate abi, sest laupäeva öösel lahkus kodust tema tütar, kes pole siiani koju naasnud. Naise sõnul on tema tütrel raske ajuline puue, mis esmapilgul võõrale välja ei paista.

"Täna öösel mulle kirjutati küll tema kontolt, et temaga kõik korras, aga see ei olnud tema käekiri ja meil on põhjust muretseda," teatab naine.

Kodust lahkunud Milene on ema sõnutsi 178 cm pikk, punakaspruunide juustega ja tal oli kodust lahkudes seljas must poolpikk jope. 

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam ütles Delfile, et lähedased teavitasid täna ennelõunal politseid, et laupäeval jäi 23-aastane neiu Karksi kandis kadunuks ega ole seniajani koju naasnud.

"Kuna teade on üsna värskelt laekunud ja ajavahe kadumise hetkest nüüdseks juba mõnepäevane, siis praegusel ajal koondab politsei takkajärgi kõikvõimalikku infot, mis aitaks selgitada naise viimaseid käike ja asukohta. Tema kirjeldus on edastatud patrullidele, kes teda niisamuti otsima asusid," rääkis Sadam.

Siinkohal sooviks politsei kõigile südamele panna, et kui inimene kodust kahtlastel asjaoludel lahkub ja mõistliku aja vältel tagasi ei tule, tuleks sellest viivitamatult korrakaitsjaid teavitada.

"Seda veel enam juhul kui tegu on inimesega, kes oma terviseseisundi tõttu ei pruugi adekvaatselt kõikvõimalikke ohte hinnata," teatas Sadam.