"Eesti erakondade maailmavaatelised erinevused on küllalt selgelt välja joonistanud, seega ei hakka ma üle lugema erakondade valimisprogramme. Küll aga selgitan lühidalt erakondade positsioone maksu- ja julgeolekupoliitikas, sest need on põhilised teemad neil riigikogu valimistel," selgitas Holsmer.

"Ma ei ole raudmees ega Superman, aga lähen igal hommikul tööle sooviga midagi paremaks muuta," kirjeldas Holsmer end ning ei peljanud valijatele ka oma telefoninumbrit ja e-posti aadressi anda.

Vaata videost lähemalt, millised on need tugevused, mida Holsmer Reformierakonna puhul välja toob ning missuguse erakonnaga ta neid vastandab.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!