Kaasik alustab videopöördumist numbritega: Roheliste programmis on 5216 sõna, st ligi 20 lehekülge teksti. Ning need laused, mis kogu partei seisukohtadena kirja pandi, kattuvad Kaasiku sõnul ka tema seisukohtadega.

Kandidaat selgitab, et viimase paarikümne aastaga on maailm palju muutunud, ühtlasi on ka konkurents ressurssidele suurem. Kaasik usub, et põlevkivi tootmine kui piinlik jätkusuutmatu projekt, tuleks lõpetada. "Tuult, päikest ja võsa meil energiatootmiseks jätkub," sõnas ta.

Ka taastuvenergia suuremahulisem kasutamine ei ole Kaasiku sõnul utoopia, seda näitab fakt, et jaanuaris sai eesti ühel päeval 22% elektrienergiat tuulikutelt.

"Elus ei võida see, kel on surres kõige rohkem asju. Hästi elab see, kel on ümber puhas loodus ja särasilmsed inimesed," tutvustas Kaasik oma elu juhtmõtet praegusel etapil.

Videos räägib Kaasik ka teadlaste ja energiasektori koostööst ning narkopoliitika ümbervaatamisest. Kiika julgelt!

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!