"Olen uus noor naisnägu Eesti poliitika maastikul. Olen IRL Noorte esimees ja Euroopa rahvapartei noorteorganistasiooni YEP asepresident," tutvustas Eichler end.

Esimene valdkond, milles kandidaat soovib näha Eestis muutusi, on ettevõtlus. Eichler sõnas, et ettevõtjaks ei sünnita, vaid selleks saadaks läbi raske töö. "Riigi poolt kuvandi loomine, et ettevõtjad on niikuinii rikkad ning jagame nende varad ümber, ei ole õige," leidis Eichler.

Eichler usub, et edukaks arenguks on vaja langetada otsuseid ning selleks on vaja inimesi, kes julgeksid vastutada. "Eesti ei vaja lihvitud ja libedaid poliitikuid. Eesti vajab väärtusi kandvaid julgeid otsustajaid," sõnas Eichler.

Vaata videost ka Eichleri plaani, kuidas tagada noortele kindel tulevik ja aidata neil leida huvitav töö.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!