"Tahan öelda, et Eha keskuses väljas olevad reklaamid on täiesti seaduslikud ja sellele on omapoolse hinnangu andnud ka politsei. Tuletan meelde, et poliitiline välireklaam on keelatud hoonetel ja rajatistel, kui see on suunatud avalikkusele ehk nähtav tänavale. Eha keskuses on tegemist siseruumides välja pandud reklaamiga," teatas Korb.

"Kui me räägime JOKK-skeemist, siis see on seadusandluse halli tsooni kasutamine, kuid antud juhul on selgelt öeldud, kus võib reklaam olla ja kus mitte ning seda piiri ei ole rikutud."

Üldse on välireklaamide keelamine enne valimisi Korbi hinnangul kahtlase väärtusega projekt, sest ühes kanalis on poliitilise reklaami avaldamine keelatud, kuid teistest kanalitest lastakse seda nii söögi alla kui ka peale.

"Poliitilise välireklaami keelamine ei oma minu hinnangul suurt mõtet, kuna välimeediat kasutatakse nagunii ainult kuu aega enne valimisi. Ja neid pilte, mille vastu selle seadusega võideldakse, on kuu varem kogu Eestimaa täis. Rääkimata sellest, et oma olemuselt, on poliitiliste reklaamide keelustamine põhiseaduse vastane," kommenteeris Korb.

"Praegu on tekitatud paranoiline olukord, kus isegi süütu flaier võib tekitada soovi politseisse pöörduda. Seda eriti siis, kui selle erakonna esindaja maailmavaade kellelegi ei meeldi. Ma leian, et poliitilise välireklaami keeld tuleks kaotada."