Ligi kaheksa miljoni euro eest nõuete all ägava firma juhatuse liige Radvilavicius jagas oma Facebooki lehele eilset Delfi lugu, mis rääkis mehe firma pankrotist ning lisas sinna juurde lause: "neile, kes veel kursis ei olnud".

Loo alla tekkis mitmeid kommentaare ning Radvilavicius lisas ise ühes kommentaaris: "Pankrotist nii palju, et kellegile ei ole liiga tehtud, kedagi ei ole üle lastud, kedagi ei ole ilma jäetud - lihtsalt, suurte poiste mängud."

Lisaks jagas Radvilavicius ka temast Õhtulehes ilmunud lugu, mille juurde teatas, et vaenlasi tal ei ole ning et poliitikas võivad muidugi vaenlased tekkida ilma nendega kokkupuutumata. samuti kordas ta ka selle postituse all seda, et tegemist on vaid suurte poiste mänguga.

Delfi ja Päevaleht kirjutasid, et Harju maakohtus arutatakse järgmisel nädalal inkassofirma Total Inkasso OÜ pankrotti. Nimetatud firma juhatuse ainuke liige on reformierakondlane ja seriaali "Pilvede all" näitleja Vladas Radvilavicius, kes asutas kunagi selle võlgade sissenõudmisega tegutseva firma koos allilmaliidri Kalev Kurega.

Total Inkasso OÜ pankrot on äriregistri andmetel tegelikult välja kuulutatud juba 2012. aasta sügisel ning hetkel on käimas järelevalvemenetlus.

Võlausaldajate esindaja ehk pankrotitoimkonna esimees advokaat Siret Siilbek ütles Delfile, et Radvilaviciuse firma suhtes esitatud lõplike nõuete suurus ei ole veel selge, sest nõuete tunnustamise menetlus on veel pooleli.

Pankrotihaldur Peeter Sepper lisas Delfile, et nõudeid esitati umbes kaheksa miljoni euro ulatuses, millest umbes poole summa ulatuses nõudeid vaidlustati.

Kuigi vaidlus alles summade üle käib, siis pankrotitoimkonna esimehe Siilbeki sõnutsi ei ole seni juhatuse liige efektiivsest ja kiirest pankrotimenetluse läbiviimisest tundunud huvitatud olevat.

Eriti kurioosne on aga tõik, et Radvilavicius asutas selle võlgade sissenõudmisega tegeleva firma 1999. aastal koos ühe toonase allmaailma liidri Kalev Kurega. Kusjuures pikka aega oli Total Inkasso ainuke, mille juhatusse paljude erinevate äridega seostatud Kurg ametlikult kuulus.

Vladas Radvilavicius on leedu päritolu Eesti ettevõtja ja näitleja. Kuigi mehe nimi on aeg-ajalt meediast läbi käinud, siis viimasel ajal on ta olnud avalikkuse huviorbiidis seoses astumisega Reformierakonda ning osatäitmisega popis telesarjas "Pilvede all". Radvilavicius kandideerib ka riigikogu valimistel ja seda Harju- ja Raplamaal, kus oravapartei esinumbriks on peaminister Taavi Rõivas isiklikult.