Facebookis kirjutas Masso sama mõtte pikemalt lahti: "Sai tõdeda, et tänini mõnevõrra Soome Yle-le Eestist korrespondenditööd tegev ajakirjanik Risto "Eesti lapsed söövad puulehti" Vuorinen tegeleb nüüd juba otsese Kremli propaganda ja böbbelsliku laimu levitamisega nt siin Facebookis, sellele ise takka kiites. Teadmiseks kõigile Eestis, kellele Vuorinen võib nüüd ja tulevikus näiteks intervjuupalveid esitada. Targem on teda boikoteerida ja ignoreerida."

Masso karmile kommentaarile reageerinud Twitteri-kasutaja märkis, et on kummaline, et demokraatlikus riigis, kus austatakse sõnavabadust, tuleb säärane seisukoht presidendi lossist.

Kuid see ei muutnud Iivi Anna Masso seisukohta, kes vastas sellele kommentaarile sõnadega, et sõnavabadus tähendab seda, et inimesel on õigus oma arvamust avaldada ja soovitusi anda, kuid mitte valetada ja laimata.

Masso ei muutnud oma arvamust ka seepeale, kui tema tähelepanu juhiti sellele, et mees on Facebookis üksnes artiklit jaganud ja see ei tähendada, et ta Kremli valesid toetab.