"Mis on Eesti mure? Eesti on muutunud niivõrd vaenulikuks enda rahva vastu: kõik püütakse lahendada kokkuhoidmise nimel. Riik on sellega eemaldunud täielikult rahva huvidest, soovidest ja võimalustest," tõdes Ojangu.

Ta selgitab, et praegune olukord peegeldaks justkui riigi loodud olelusvõitlust kodanikele ning kes ellu ei jää, see peab põgenema.

"Eesti tulevik on Vabaerakonna nägemuses see, et rahvas ja riik üheskoos hakkavad leidma võimalust uue koostöö ja edu leidmise nimel," ütles Ojangu ja kutsus valijaid 1. märtsil julgelt otsust langetama.

Seda, millised on Vabaerakonna sammud tugevama koostöö saavutamiseks, selgitab Ojangu videos.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikogu valimistel kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on; mis neil hingel on, mida nad muuta
või saavutada tahavad; miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud, inimesed said rääkida just seda, mida soovisid.

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!