Lauri peab oma tugevuseks laia silmaringi ning suurema pildi nägemise võimet.

"Leian, et lisaks spetsialistidele üksikutel kitsastel aladel on vaja ka inimesi, kes oskaksid vaadata asju laiemalt. Mina majandusanalüütikuna olen jälginud lisaks majanduses ja ettevõtluses toimuvale ka seda, mis toimub sisepoliitikas, välispoliitikas, haridussüsteemis ja sotsiaalvaldkonnas. See tähendab seda, et mina saan vaadata asju laiemalt," selgitas Lauri.

"Minu jaoks on kolm olulist teemat Eestis: korras riigirahandus, ettevõtlus ja hariduse-teadusega seotud teemad," ütles Lauri. Mida ta neis valdkondades tähtsaks peab, vaata videost!

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!