"Minu arvates peaks Riigikogus olema veel mõni inimene, kes on kaasa teinud Eesti vabariigi taastamise ja ülesehitamise ning piltlikult öeldes veel mäletab, miks me selle riigi taastasime ja miks seda vaja on. See inimene oskab otsustaval hetkel nõu anda, kuidas ja kuhu edasi minna," sõnas Vahtre.

Vahtre usub, et Eestil ei ole senimaani tegelikult sugugi halvasti läinud ning on mitmeid aspekte, milles me õigel teel oleme: me ei peaks muutma keele- ja kodakondsuspoliitikat ega taganema sellest, et endised vene gümnaasiumid läheksid üle valdavalt eesti keelele.

"Kõik ei ole aga nii roosiline. Eesti on jõudnud olukorda, kus tuleb valida tee. Uisa-päisa edasitormamine võib minna valesti. Meie riik on muutunud tähenärijalikuks," sõnas Vahtre.

Seda, milliseid teemasid Vahtre murekohtadeks peab ning milles arengusuunda näeb, vaata videost.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikogu valimistel kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on; mis neil hingel on, mida nad muuta
või saavutada tahavad; miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud, inimesed said rääkida just seda, mida soovisid.

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!