Donetski oblastiadministratsiooni operatiivsetel andmetel hukkus kaheksa inimest ning seitse sai haavata ja viidi kiirabiga haiglasse. Veel kannatanuid viidi minema muu transpordiga, vahendab UNIAN.

„Täna umbes kell 8.30 andsid terroristliku organisatsiooni Donetski rahvavabariik võitlejad suunatud tulelöögi ühistranspordipeatusele Donetski linna Lenini rajoonis. Et piirkonna tulistamine jätkub, on ohvrite arv kindlakstegemisel. Praegu on teada seitse hukkunut, kellest enamik on naised,“ teatas Donetski oblasti prokuratuur Interfax-Ukraina vahendusel.

Prokuratuur teatas, et tulistati veoautol olnud miinipildujast.

„Donetski oblasti prokuratuuri organitel on operatiivne informatsioon tunnistajatelt Donetski linnas miinipildujaga veoauto kohta, mis asus Kuibõševi rajoonis ja tulistas Donetski linna Lenini rajooni suunas,“ teatati prokuratuurist ja märgiti, et pärast relva kasutamist jätkas veok liikumist kesklinna suunas.

Ukraina kaitseministeeriumi teatel tulistati linna elamukvartalitest.

„Koht, kus trolli tulistati, asub enam kui 15 kilomeetri kaugusel kohast, kus paiknevad terrorismivastase operatsiooni jõud. Tänase päevani mingeid purustusi selles piirkonnas fikseeritud ei ole. Kõik need faktid annavad tunnistust sellest, et terroristid tulistasid ühistransporti linna elamumassiividest, mis on ebaseaduslike relvaformeeringute kontroll all,“ öeldakse kaitseministeeriumi teates.