"Tollal komisjoni istungeid ei lindistatud. Aeg-ajalt, kui esines komisjonis mõni spetsialist, kelle arvamus oli oluline mõne seaduseelnõu menetlemisel, siis see komisjoni nõunik, kes antud eelnõu menetles, lindistas enda töö lihtsustamiseks," rääkis Made tollasest majanduskomisjoni tööst.

"Muidu protokollis komisjoni sekretär koosoleku käiku. Loomulikult tegi ta seda võimalikult lakooniliselt, kuid kuna meil olid menetluses fundamentaalsed majandusalased seaduseelnõud, siis sageli oli vaja suures saalis tsiteerida komisjoni liikmete arvamuseavaldusi, mistõttu soovisin pisut põhjalikumat üleskirjutamist. Seda tehti ja sellest oli kasu," meenutas Made.

"Et praegu komisjoni istungitel räägitut salvestatakse, on igati okei, ja kergendab eriti nii komisjoni tehniliste töötajate kui ka seaduseelnõu menetleva komisjoni liikmest saadiku tööd. Kuid ma ei saa päris hästi aru, miks peab need salvestused ära hävitama," sõnas Made.

"Salastamisest saan ma ju kuidagi aru, sest reeglina räägivad nii mõnedki komisjoni liikmed koosolekutel lollusi, mida hiljem on piinlik lugeda. Ka minu ajal oli nii, et üks ja teine käis palumas, et tema see või teine ütlemine protokollist välja võetaks."

"Veel on terve rida komisjoni liikmeid, kes ei jaga arutusel olevast küsimusest ei ööd ega mütsi, Igavlevad koosolekul, ei räägi midagi, ei arva midagi. Neilgi on hiljem piinlik, et põhitööst (aga komisjonis toimub riigikogu saadiku põhiline töö) nad kergelt viilivad," lausus Made.

"Reeglina on need sellid komisjonis just valitsuskoalitsiooni poolt, et õigel ajal ja õiges kohas õige-õige hüüda (kui just uni silmis pole) ja vastavalt saadud korraldusele kas poolt või vastu olla."

Tiit Made juhtis 1995.–1999. aastal riigikogu majanduskomisjoni.