Reklaamid kinos on üleüldse arusaamatu nähtus. Kas ma siis maksin oma pileti eest liiga vähe, et pean ikkagi mingite sponsorite rämpsu taluma? Kas kusagil saab mõne lisaeuro tasumise eest reklaamivaba filmi nautida?

Loomulikult ma saan aru, kui näidatakse uute filmide treilereid – see on igati asjakohane ja hoiab filmimaailma uudistega kursis. Aga miks on mul vaja lisaks sellele vaadata mingite puhkekodude ja keeglisaalide reklaamklippe? Neid saan ma kodus pisema ekraani ees niigi oksendamiseni nautida. Kinos muidugi puudub isegi kanali vahetamise võimalus – kõik, mis ekraanile manatakse, on vaatajale põhimõtteliselt kohustuslik.

Kui aus olla, siis just need ragisevad ja röökivad reklaamid ongi mind päris mitmeks kuuks kinost eemale tõuganud. Boonusena haises saal viimasel korral juustumaitselise plaksumaisi järele. Saali sisenedes jäi mulje, et mõnel filmisõbral on sokid aastaid pesemata.

Niisuguse elamuse eest kenake summa peale maksta ei ole minu jaoks vastuvõetav. Paljude jaoks pole krabisev heli ja haisev saal ilmselt probleemiks, sest uksi pole kino pidanud sulgema. Kuni jagub leplikku klientuuri, saab ettevõtja sigatseda nii palju kui süda lustib!