Kiirabi on õnnetuspaigalt viinud tervisekontrolliks haiglasse neli inimest, ühele kannatanule andsid meedikud abi kohapeal, teatas politsei. 

Päästjad aitavad inimesed autodest välja.

Tallinnast Narva poole suunduv sõidurida on suletud ning liiklus on ümberkorraldatud vastassuuna kaudu. Korrakaitsjate ja päästjate hinnangul võib kogu õnnetuspaiga teelõigu vabastamine võtta aega vähemalt paar tundi.

Sündmuskohal viibiv Delfi fotoreporter Eero Vabamägi kirjeldas olukorda, kui "väga karmi". "Siin on väga libe ning igal pool on autode tükke. Üks rekka on täiesti kummuli ja ühel on haagis lõhki ning ka see on kummuli. Siia sõites tuli mulle vastu vähemalt kaks kiirabi ning politseiautosid on kõikjal," kirjeldas Vabamägi ning lisas, et näeb veel ka ühte tee kõrval seisvat liinibussi.

Ahelavarii sai alguse, kui Narva poolt tulnud metsaveok hakkas tagasipööret tegema. "Rekkajuht rääkis, et tegi tagasipööret, kui talle sõitis sisse takso. Seejärel käis teine kõmakas ja sisse sõitis Volkswageni džiip," vahendas fotograaf rekkajuhi juttu.

Ilmselt oli autode kiirus olnud väga suur, sest Volkswageni juppe võis näha paarikümne meetri kauguselgi, rääkis Vabamägi. 

Maanteeamet teatas, et teepinna temperatuurid on kõikjal Eestis miinuskraadides ja teedel on musta jääd.

Sündmuskoha asukoht:

Hea lugeja, kui viibid sündmuskohal või oled sealt möödumas, siis saada pilt või video aadressile rahvahaal@delfi.ee!