Ibrus rääkis Delfile, et pärast tormijooksu on sündmuskohal kümneid politsei-ja kiirabiautosid.

"Üles on pandud abi andmise punktid, psühholoogid töötavad ja haavatuid on palju, kellega tegelema peab," kirjeldas Ibrus.

Samuti rääkis ajakirjanik, et kohalikud kurtsid talle, et ei saa oma kodudesse, kuna politsei ei lase. "Nad peavad ilmselt veel tundideks ootama jääma," rääkis Ibrus.

Ajakirjaniku sõnul ei lasta meediaesindajaid endiselt sündmuskohale lähedale ja kõik ümberkaudsed tänavad on blokeeritud. Samuti seatakse igale poole üles abipunkte.

Inimesed on nüüdseks Ibruse sõnul aga juba päris närvis ja näiteks üks abielupaar ütles, et ootavad homse ära - ja kui siis ka midagi juhtub, siis nad pühapaevasele meeleavaldusele ei lähe,

"See on siis juba liiga ohtlik. Nii pole mõtet riskida. Enam ei tea, kust võib rünnak tulla," leidsid nad.

Üks Rumeeniast pärit mees, kes elab Porte de Vincennes'i ligidal aga kommenteeris, et araablastele ja moslemitele on liiga palju õigusi antud ja seetõttu on asi käest ära läinud. Ta ise elab Pariisis juba 12 aastat.

Üks vanem härrasmees märkis aga kahetsusega, et sellist olukorda pole Pariisis olnud 50 aastat. Ja tema oma pika elu jooksul pole midagi sellist näinud. Ka tema jäi ootama politsei lindi taha oma koju laskmist, mis oli samuti poe ligidal.