"Kõik meie hädad hakkavad pihta juhtimise kvaliteedist," rääkis Neivelt. "Me ei suuda kutsuda tublisid inimesi tööle, kui käib selline tsirkus." Neivelt lisas, et tugev juht võtab tugevad alluvad, nõrk juht võtab aga nõrgad alluvad.

Neivelt tõi näiteks kultuurilehe Sirp juhtimise. "Sirpi juhib ministeerium, siis on seal nõukogu - kust me need juhid võtame, see ei mängi välja, inimeste arv ka kogu aeg väheneb," rääkis Neivelt.

"Kala hakkab ikka peast mädanema ja rookima hakatakse seda sabast," sõnas Neivelt.

Neivelt rääkis ka juhtimise heast tavast, mille kohaselt ei tohi juht liiga kaua ametis olla. Maailma kogemus näitab tema sõnul, et 5-7 aastat on optimaalne, pärast seda ei ole inimesel enam sädet ja on vaid üksikud, kes teevad oma juhitööd kauem ja siiski vaheldub nende töö valdkond.

"Meie kõigi huvides on see, et inimesed teevad vahetevahel teist tööd," rääkis Neivelt. "Selles mõttes on Reformierakonna enda huvides, et nad vahepeal oleks neli aastat ka opositsioonis."

Vahetus on tema sõnul hea selles mõttes, et tuleb uus inimene ja vaatab asju värske pilguga.

Neivelt pakkus ka välja, et parteilisi ametikohti võiks olla 100 kuni 200, aga ülejäänud kohad ei tohiks olla parteilised.