"Jüris patsutas keegi õlale. Lootsin näha Jõuluvana, aga oli hoopis Jüri Ratas. Andis pastaka. Hea tunne oli. Ei pidanud salmi lugema," tunnistab kodanik.

"Ei lase sisse usuhulle ega müügihulle. Aitäh hoiatamast, lisasin nüüd musta nimekirja ka poliithullud. Jutlustagu ja seebitagu inimeste ajusid kusagil mujal, mina oma hinge ühelegi saatanale ei müü. Pealetükkivad kampaaniad on müügimeetoditest kõige vastikumad. See viis jätab kauba või idee pakkujast lootusetu mulje. Ilmselt nad ise ka ei usu enam enda pakutavasse, kui muul viisil jüngreid ei leia," arvab üks lugeja.

"Jüri Ratas käis. Väga hea koostisega taimetee oli. Ma ei rääkinudki temaga nii palju. Võtsin tee ja voldiku, ütlesin aitäh ja panin ukse kinni," meenutab teine.

"Las tulevad. Võtan neil isiklikult kasuka seljast ja pakun istet oma 9-kraadises toas. Vaatame, kauaks nad siia istuma jäävad ka. Ja mis tarka juttu neil mulle ajada oleks. Mul oleks üht-teist neilegi öelda," on kolmas poliitikute võimaliku külaskäigu pärast elevil.

"Elan Keilas. Käis Jüri Ratas ja nn kohtumine valijaga kestis ca 30 sekundit, kuni ta oma kiire monoloogi ette vuristas ja mingi tee pihku pistis. Ei saanud vahele a-d ega o-d öelda. Aitäh jõudsin lõpus öelda ja läinud ta juba oligi.

Hea meelega oleks kalli külalise tuppa kohvile kutsunud, hariduselu hetkeseisu üle arutama, aga saan aru, kolme kuuga on vaja käia läbi palju kortereid ja trepikodasid, pole mahti.

Tee kohta pole midagi öelda, ei ole veel proovinud. Küll aga ootaks kandidaate tegelikult valijatega kohtuma kohalikesse rahvamajadesse, kus neile saaks ka küsimusi esitada ja veidigi huvipakkuvate teemade üle arutleda.

Eriliselt huvipakkuv mulle kui valijale oleks "kohtumine valijatega" Reet Roosi stiilis. Ei oleks paha eraviisiliselt mõne nädalavahetuse öösel kuskil peenemas restoranis või sohvabaaris head ja paremat maitsta ja mõnd peenemat napsigi mekutada. Jään kutseid ootama! Ei garanteeri, et just kutsuja poolt hääletan," teatab lugeja.

Hea lugeja, anna teada, kas mõni poliitik on ka sinu ukse taga käinud? Milline see kohtumine oli? Kirjuta aadressile rahvahaal@delfi.ee !