Tartu politseijaoskonna juhi Veiko Järva sõnul on politsei kogunud infot mehe võimaliku asukoha kohta nii lähedastelt kui tuttavatelt, kontrollinud haiglate nimekirju, erinevaid aadresse, kus mees viibida võiks, teeäärseid ja linnasiseseid parklaid ja seal peatuvaid sõidukeid.

"Ka erinevates maakondades neid kohti, kus talle aega meeldis veeta, lisaks Emajõeäärset ala ja kaldapealseid, kus mehele kuuluv paat seisab," rääkis Järva politsei tööst. "Tagaotsitava sõiduki kohta on teave jagatud üle Eesti politseipatrullidele, kes sõidukeid kontrollivad."

Järva sõnul andis kogutud info alust oletuseks, et otsitav auto SAAB võib olla sõitnud Puhja kandis Emajõkke. Puhja kandis elab Martini lähedane.

"Politsei kaasas otsingutele Maremarki tuukrid, kes kontrollisid otsiala jõe põhjast sonariga ja analüüsisid andmeid, kuid esiti sõidukit sügavalt kivisest jõepõhjast ei leitud," ütles Järva ja lisas, et lõpliku hinnangu andmiseks järgnevad nädalavahetusel sukeldumised kontrollimaks täiendavalt jõepõhi üle.

Ka kontrolliti kopteriga mehe viimast teadaolevat liikumistrajektoori Tartust Puhja. "Õhuvaatlusel uuriti kohalikku teedevõrku, metsatukkasid, kraave ning teisi kohti, kus auto näiteks teelt välja võis sõita," selgitas politseijuht. "Õhuvaatlusel arvestati, et sõiduk võib olla raskesti märgatav, sest pärast mehe kadumist sadas lund ning sula pole vahepeal olnud. Hoolimata põhjalikust õhuvaatlusest, piirkonnast otsitavat autot ei leitud."

Järva sõnul kontrolliti ka piiriületusi saamaks veendumust, et sõiduk pole üle piiri läinud ning vaadati üle kiiruskaamerate logid võimaliku sõidutrajektoori tuvastamiseks, kui mees näiteks kiirust ületanuks. Tuvastati, et piiri pole ta ületanud, ka pole tema auto jäänud ühegi kiiruskaamera vaatevälja.

"Politseile laekus päevi tagasi üks vihje, et Tartu linnas oli liikumas kirjeldusele vastav sõiduauto," ütles Järva. "Politsei kontrollis sõidukit, kuid see ei osutunud otsitavaks."

Martin jäi kadunuks 3. jaanuari öösel enne kella kolme, kui lahkus Tartus Tamme puiesteel elava ema ja venna juurest tumerohelist värvi sõiduautoga Saab, mille registreerimisnumber on 657 THR. Fotol on sama värvi ja sama Saabi mudel, millega mees lahkus.
Saab

Vaatamata, et igapäevaselt jääb kontrollimist vajavat infot vähemaks, jätkab politsei tema asukoha selgitamist ja palub kõigil, kel on tema leidmisele kaasaaitavat infot, jätkuvalt ühendust võtta politseiga operatiivnumbril 110.

Kadunuks jäänud Martin Matt on umbes 175 cm pikk, kõhna kehaehituse ja vuntsidega. Seljas oli tal pruunikat värvi lukuga džemper ja jalas tumehallid dressipüksid. Üleriideid tal ei olnud, telefoni ega teisi esemeid ka kaasa ei võtnud.