Rõivas tunnistas, et Reformierakonna 2007. aasta loosung oli mõningal määral liiga ambitsioonikas, aga Reformierakond usub tema sõnul, et Eestil on võimalik saavutada Põhjamaade elatustase.

Rõivas, kes aasta lõpus TV3le intervjuu andmisest keeldus, rääkis täna, et Eesti riik on hästi juhitud ja valitsusliikmed teevad oma tööd südamest ja nii hästi kui võimalik. Ta sõnas, et üheski ühiskonnas ei ole olukorda, kus ei oleks probleeme, mida lahendada.

"Vaesus on alati asi, mis murelikuks teeb ja mille vastu tuleb võidelda," ütles Rõivas. "Kui me vaatame, kuidas Eestil on viimsed 20 aastat läinud, siis meil on hästi läinud."

Samas tõdes valitsusjuht, et me ei ole veel sellel tasemel, kuhu me tahaks jõuda. "Seetõttu on erakordselt oluline, et ükskõik, kes on järgmises valitsuse, ei tohi ajada sellist poliitikat, mis Eesti majanduskasvu pärsib," rääkis Rõivas. "Me ei tohi tõsta makse, loobuda reformidest ja peame tegema kõik selleks, et Eesti jätkuvalt areneks. See ei ole iseenesest tekkiv asi, selle nimel peab pingutama."

Rõivas avaldas lootust, et valimiste eel tekib arutelu, milline maksusüsteem Eestile edu toob.