Lähenevad valimised toovad hoogsaid kampaaniaid, reklaame, loosungeid, lendlauseid- ja lehti, mis on suunatud mulle kui valijale. Te püüate jõuda minuni iga hinna eest, saates mulle otsepostitusi ilusate piltide ja enneolematute ideedega, täpselt samamoodi, nagu erinevad turustajad jagavad mulle reklaamlehti kampaaniatest, pakkumistest ja soodustustest, püüdes mulle müüa tooteid, mida ma ei vaja või mille soetamiseks mul puuduvad vahendid.

Selline kahtlase kirjandusliku väärtusega materjal väljub trükikojast jaotuspunktidesse ja jõuab sealt edasi lõpuks minu postkasti, et ma oleksin ikka kindlasti kursis kõikvõimalike pakkumistega – et mul ei jääks midagi ostmata, keegi valimata. Paraku saab minu väikestes tühistes kätes antud kirjandusvaldkonnast utiil. Mul pole seda kellegagi jagada, kellelegi edasi saata – see lihtsalt koguneb mu juurde.

Sellega seoses palun tungivalt, mõelge ka mulle kui lihtsale väikesele inimesele. Palun, ärge trükkige seda ilusale, pilkupüüdvale klantspaberile, mille lugemiseks olen sunnitud pingutama oma nägemist ja otsima nurka, kus valgus vastu ei peegelda!

Kõikide teiste mõtlematute turustajate seas olge, palun, mõistvam ja trükkige oma säravad ideed ja aated tuhmile paberile! Paberile, mida mul on võimalik reaalselt kasutada – paberile, millega ma saan ahju ja pliidi alla tuld hakatada, paberile, millega saan niiiskeid saapaid kuivatada, paberile, millega saan vajadusel kutsika pissiloigu põrandalt kokku imeda.