Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul pole tekitatud kahju rahaliselt küll suur, kuid selline teguviis on arusaamatu.

"Pääsküla raba loodusõpperada on populaarne vaba aja veetmise paik, mida külastab aastas tuhandeid loodusesõpru. Mis toimub küll nende inimeste peas, kes tulevad loodusesse mõttega avalikus kasutuses oleva loodusõpperaja inventari lihtsalt lõhkuda? Eriti veel jõulude ajal," oli Terik nördinud.
Vandaalid lõhkusid Pääsküla rabas infotahvlid

Pääsküla rabaraja äärde paigaldatud infotahvlid tutvustavad raba geoloogilist arengut ja ajalugu, ülevaate saab mudase põhjaga veekogus esinevatest veetaimedest, -lindudest ja putukatest, aga ka olulisematest rabataimedest ja marjadest.

"Nelja kilomeetri pikkusel õpperajal olevad suunaviidad, laudteed, purded, platvormid ja vaatetorn on vandaalidele ette jäänud ka varem. Toome lõhutud infotahvlid linnaosavalitsusse hoiule, nende parandamine jääb ilmselt kevadesse, sest maapind on külmunud ning aukude kaevamiseks tuleb oodata soojemat aega," ütles linnaosavanem.
Vandaalid lõhkusid Pääsküla rabas infotahvlid

Kõikidele Pääsküla rabas liikujatele on palve, et kui märkate rabarajal lõhkumist, andke sellest kindlasti teada kas politsei lühinumbril 110 või helistage munitsipaalpolitsei korrapidajale 14410.

Kui aga keegi nägi jõulude ajal tegutsenud vandaale, võib sellest linnaosavalitsusele teada anda e-kirja teel nomme@tallinnlv.ee.