Ligi ütles, et vaheldus, mida pakub rahandusest riigikaitsele üleminek, ei tee paha. Ligist sai ministriametist taandumise järel riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees. "Ma ei kahetse, rahanduses on selle tsükli jaoks kõik tehtud," lausus Ligi.

Olnule mõtleb Ligi kui laiemale silmakirjalikkusele ja suu kinni sidumisele. Tema sõnul on tema postitus Facebookis äriks pööratud.

"Ilmselgelt mõni mees käib solvaja sildiga, teine käib sildiga, et ta on sisserändaja ja valige teda," sõnas Ligi. Arvatavasti mõtles Ligi nende meeste all minister Jevgeni Ossinovskit ja ajakirjanik Andrei Hvostovi, kes sotside ridades kevadel samuti riigikokku pürgib.

Ligi sõnul ühiskonnas sellist vastasseisu enne ei olnud, kuid nüüd klopiti see üles – selle taga on tema sõnul teatud episoodid nagu kodakondsusseaduse muudatused, tänavasildid, venekeelne kooliharidus jne. "See kõik on olnud minu jaoks väga häiriv," tunnistas Ligi.

Ligi kinnitas, et tal endal ei ole süütunnet ja lubas, et oma iseloomu ei kavatse ta kallutada ja on oma ütlemistes ka edaspidi siiras.