Lapsevankriga vanavanemad nägid ülekäiguraja poole tulemas kahte autot. Kuna neil polnud kiire, tahtsid nad autod läbi lasta ja alles siis üle tee minna, aga esimene auto jäi seisma ja seisma näis jäävat ka selle kõrval liikunud Porsche.

Olles veendunud, et mõlemad autod seisavad, hakkasid nad üle tee minema, aga pärast esimese auto eest läbi kõndimist avastas ämm, et teine auto liigub tema poole. Ta jäi kõhuli kapoti peale rusikatega trummeldama. Lapsevankrit hoidnud äi kukkus samal ajal pikali.

Milliselt auto osalt vanker löögi sai, seda ei oska ma öelda, aga vasakpoolse tagumise ratta varras on väga kõver. See on üsna paksust metallist ja päris niisama kõveraks ei lähe.

Pärast õnnetust jäi auto korraks seisma ja kui kannatanud olid paar sammu eemale astunud, siis kimas minema. Ülekäigurada oli valgustatud ja nii ämmal kui ka äial helkurid küljes.

Üldiselt olen rahulik inimene, aga selline nahaalsus ajab marru. Selle asemel, et auto seisma jätta ja uurida, kas kõik on korras, antakse gaasi ja sõidetakse edasi!

Ehk saame lugejate abiga tunnistuse ka teise auto juhilt, kes kõike pealt nägi. Vanavanemad unustasid küsida tema telefoninumbrit, kuna olid juhtunust šokis.

"Kuna sõidukijuht lahkus pärast õnnetust sündmuskohalt, siis uurib politsei lisaks liiklusõnnetuse põhjustamisele ka sündmuskohalt lahkumise fakti. Politsei käis seda liiklusõnnetust sündmuskohal vormistamas," kinnitab Põhja prefektuuri avariiteenistuse vanem Tanel Pajumaa.

Hea lugeja, kui nägid õnnetust pealt, siis anna sellest kindlasti politseile teada! Vihjed on teretulnud ka aadressile rahvahaal@delfi.ee !