"Vaatamata asjaolule, et komplekteerijad kontrollivad, korrastavad ja kleepsutavad kogu kauba käsitsi, oli ebasobiva kirjaga toode märkamata
jäänud," ütles Singola OÜ juhatuse esimees Andres Sooaluste Delfile.

"Oleme pea 20 aastat tegelenud hulgikauba vahendamisega ja selline šokeeriv juhtum on esmakordne," kinnitas ta.

Sooaluste kinnitusel ei ole Singola OÜ sukkpükste tootjafirmalt HQT Europe'ilt pedofiilse logoga laste sukkpükse tellinud.

"Hetkel on selgitamisel, kas tegu oli kahe või rohkema sellise paariga. Kui oleme kauba tagastused kokku korjanud, siis saame teha järelduse.
Kindlasti on kavas küsida HQT Europe'ilt põhjalikud selgitused sellise kirjaga toote olemasolu ja meile tarnitud kauba hulka sattumise kohta," sõnas Sooaluste. "Meie arvates ei ole normaalne, et kellelgi tekib mõte selliseid sukkpükse üldse toota."

Singola kinnitusel tagastatakse tootjafirmale kõik HQT Europe kaubad. Kuna tegemist oli ühekordse kampaaniatootega, siis Sooaluste kinnitusel selle partii sukkpükse mujal kauplustes peale Maxima müügil ei olnud.

"Singola OÜ on vabandanud ja vabandab ka siinkohal Maxima kollektiivi ja
kõigi Maxima klientide ees selle äärmiselt kahetsusväärse vahejuhtumi
pärast."

Laupäeval saatis Delfi lugeja Rahva Häälele foto sobimatu sõnumiga laste sukkpükstest, mida kaunistas pilt meesterahvast, kel püksid rebadel. Juurde oli kirjutatud "Do I make you horny?" ("Kas ma ajan sind kiima?").

Pärast Maximaga suhtlemist kinnitas firma, et kauplustes on alustatud sukkpükste müügilt korjamisega ja et nende lettidele sattumine oli ka Maximale endale suur šokk.