"See on kahtlemata väga haruldane juhtum," lausus Korotšenko venekeelsele Delfile.

"Aga siin saab FSBd mõista, sest see oli tegelikult harukordselt edukas operatsioon, mis kestis 15 aastat ja lõppes säravate tulemustega: peaagu kõik, mis jõudis kaitsepolitsei peadirektori lauale, sattus samaaegselt Moskvasse Lubjankale FSB peadirektori lauale. See on kahtlemata vene eriteenistuste tohutu edu," lausus Korotšenko.

"See, et Puusepp toodi avalikkuse ette, oli kahtlemata pretsedenditu. Ilmselt taheti näidata oma edu, aga see sai juhtuda vaid siis, kui Puusepp oli isiklikult nõus enda paljastamisega. Siin on ta ohutus kohas, on selge, et kui ta oleks olnud Tallinnas või kusagil mujal Euroopas, ei saaks ta niimoodi välja tulla," lausus Korotšenko, kelle sõnul otsivad teda nüüd lisaks eestlastele taga ka ameeriklased.

Puusepp rääkis filmis, et koos temaga KGBst kaitsepolitseisse tööle võetud Vladimir Veitman on süütult 15ks aastaks vangi mõistetud, sest tegelikult luuras Venemaa heaks Puusepp. Korotšenko oletas, et kohus hakkab Veitmani asja uue info valguses uuesti arutama.

"See, mis juhtus, on pretsedenditu ja halvab ilmselt kaitsepolitsei töö vähemalt kuudeks, sest tuleb läbi viia sisejuurdlus, tuleb hinnata vene agendi tegevust kogu 15 aasta jooksul, millistele materjalidele omas ta ligipääsu, mida võis reeta - see on tohutu hulk tööd," lausus Korotšenko.

Ta ei kahelnud filmis näidatud info tõesuses, sest filmis oli näidatud ka kapo salajasi dokumente. Dokumentidel olid küll näha vaid ülaosa templite ja pealkirjadega. Korotšenko sõnul tehti seda teadlikult, et kapol oleks raskem hinnata, milline info on venelaste kätte jõudnud.

Ta välistas blufi ja oli kindel, et Puusepp oli tõesti 15 aastat vene agent.

Korotšenko ise on Eestis kogunud tuntust peamiselt sellega, et soovis mõne aja eest käia Tallinnas esinemas klubis Impressum, mida kaitsepolitsei seob vene eriteenistuste mõjutusoperatsioonidega. Eestisse Korotšenkot ei lastud.