"Mul ei ole midagi täiendavat lisada kaitsepolitsei pressiteatele ja ma ei hakka kommenteerima Vene portaalide uudiseid," vastas Jüri Pihl, kes oli kapo juht aastatel 1991-2003 ehk ajal, mil Uno Puusepp ja mitmed teised endised KGBs töötanud inimesed kaitsepolitseisse tööle võeti.

Palvele anda omapoolsed selgitused eile Vene teleloos eriagent Uno Puusepa esitatud väidetele vastas Pihl, et Vene meedia hoiakuid ei mõjuta mingid selgitused ja see elab ikka oma elu.

Kaitsepolitseis 20 aastat töötanud eestlane Uno Puusepp oli üks FSB eriagente, teatas Venemaa riiklik uudisteagentuur Interfax viitega telekanali NTV andmetele. Kapo alustas Uno Puusepa väidete kontrollimiseks kriminaalmenetlust riigireetmise sätete alusel.

Vene telekanal NTV andmetel vahendas Puusepp Venemaale infot Eesti, NATO ja USA kohta. Kolm aastat tagasi olevat Puusepp NTV andmetel kaitsepolitseist lahkunud ja kolinud Venemaale.

Kaitsepolitsei andmetel töötas Uno Puusepp kaitsepolitseiametis tehnilise spetsialistina alates 13. novembrist 1991 kuni 8. aprillini 2011.