Tallinna elanikele mõeldud tasuta ühistranspordi ning linna jätkuva kava tõttu vähendada autokasutajate hulka, on linnas toimunud mitmeid liikluskorralduse muudatusi. Suurema muutusena on ilmunud tänavatele bussirajad. Autojuhina vaatan ma sageli kadedusega busse ning taksosid, mis segamatult oma rajal edasi kulgevad. Sõidaksin samuti hea meelega ühistranspordis, kui lisaks tasuta sõiduõigusele oleks stiimul ka piiramatu tasuta Wifi näol.

Tänapäeval on enamikul inimestest nutitelefon või tahvelarvuti, mis võimaldab kiiresti ning mugavalt interneti kasutada. Kuigi andmeside hinnad on viimastel aastatel märgatavalt langenud, võiks ikkagi kas tööle ja kooli minnes või lihtsalt linnas reisides olla võimalus tasuta veebi kasutada, just nagu on kaugliinireisidel.

Kaugliinide puhul aitavad WiFi kasutamist kompenseerida piletihind ning reisi kestus, kuid ka Tallinnas ühest linna otsast teise sõitmiseks kulub sageli tund või suisa poolteist. Sellise reisi vältel aitaks mõnusalt aega veeta lõbus internetis surfamine.

Linnaisad ja transpordiamet võiks tõsiselt mõelda tasuta piiramatule WiFi võimalusele Tallinna ühistranspordis. Praegustele reisijatele oleks see mõnusaks ajaviiteks ning uutele põhjuseks hakata rohkem ühistransporti kasutama, mis ju ongi rohelise Tallinna eesmärk.