Rõivas rääkis, et mõned erakonnakaaslased, kes on koos töötanud ka Siim Kallase ja Andrus Ansipiga, on talle öelnud, et nii palju juhatuse liikmetega arupidamist, kui praeguse erakonna esimehe ajal, ei ole varem olnud. Samuti viitas ta olulistele ebatäpsustele Eesti Päevalehes ilmunud intervjuus, nimetamata neid konkreetselt.

Rain Rosimannuse aktiivsus poliitikas ei ole Rõivase sõnul kahjuks enam nii suur kui see oli Siim Kallase või Andrus Ansipi ajal. "Võin päris kindel olla, et tema rolli erakonnas on oluliselt üle müstifitseeritud," kõneles Rõivas. "Alati meeldib inimestele kujundeid luua ja kui see kellelegi meeldib, las ta siis olla, las meil olla selline geniaalne tegelane, kes meile ilmeksimatult nõu annab."

Rõivas ütles, et Siim Kallas saaks kõike, mida ta ajakirjanduse vahendusel praegu Reformierakonna kohta on öelnud, öelda ka omavahel, aga Rõivas ei pea taunimisväärseks ka seda, kui Kallasele meeldib pidada avalikku diskusiooni.

Rõivas möönis, et Reformierakond on teinud vigu ja ka tema on teinud vigu, sest kõik teevad vigu, kuid nii enda kui teiste vigadest tuleb õppida. Palvele tuua näiteks, mõni selline viga, vastas Rõivas, et nii rumal ta nüüd ka ei ole, et ise oma vigu välja tuua ja soovitas seda teha opositsioonil.

Küll aga ütles Rõivas, et enne valimisi kuulevad valijad nii nendest vigadest, mis on tehtud, kui ka nendest, mida tegelikult ei olegi tehtud.