"Selle pildi tegin 26. novembri õhtul Peetri Selveris. Pildil peaks olema kujutatud värske kala. Tegelikult on seal roiskunud kala. Pilti sisse suumides näete, et kalal on silmad täielikult sisse langenud ja kala värv on väga kole. Lisaks oli kalaleti ümbruses jube lehk, mis viitab sellele, et antud isendid vist juba lausa mädanesid. Samas on näha, et nende kalade realiseerimistähtajaks on märgitud alles 29.11.14," kirjutab foto autor.

Kommenteerib Peetri Selveri juhataja:

"Kahjuks ei pöördunud klient antud küsimuses otse meie poole. Vastavalt veterinaar- ja toiduameti määrusele tuleb Eesti siseveekogudest püütud kalad enne realiseerimist sügavkülmutada ja müüa sulatatuna, ning kalade väljanägemine antud protsessiga seoses küll pisut muutub, kuid kindlasti ei tähenda see, et kannataks kala kvaliteet või maitseomadused.

Koheselt pärast küsimuse laekumist teavitasime kaupluse kalaleti töötajaid, kes kontrollisid müügis olevate toodete kvaliteeti. Kontrollimise käigus kvaliteedinõuetele mittevastavaid tooteid ei avastatud. Kui klient leiab meilt ebakvaliteetse toote, siis palume tal kindlasti pöörduda kaupluse infoletti. Räägime üle ka töötajatega, kes töötavad kalaletis, et kauba kvaliteeti veelgi tähelepanelikumalt kontrollitaks," kinnitab Peetri Selveri juhataja Silva Land.