Olen kõrvuni armunud. Ta kirjutas algul mulle anonüümselt internetti, tegi armsaid komplimente, ühesõnaga flirtis ja lõpuks ütles, et ma pakun talle huvi. See noormees on selline veidi kohmakas, minust aasta noorem, välimus ei ole just kiita, üsna armas ja hooliv. Seejärel eirasin ma seda, et ta ütles, et pakun huvi talle ega tahtnud midagi kuulda sellest, et ta minusse armunud on!

Asi nimelt selles, et ma kardaksin temaga avalikult ringi käia ning ta ei ole minu tegelik tüüp. Ma ei kujutaks ette, kui ma peaksin tolle noormehe sõbrannade-sõprade ette tooma. Aga ta on tohutult ja tohutult armas minuga ja ma ei ei oska enam käituda kuidagi. Saime kokku paar korda, kuniks ta ükskord mind suudles, ma ütlesin et see ei ole õige ja pidanuks üldse lõpetama selle suhtlemise temaga. Edaspidi saime siiski paar korda kokku ning lõpuks ma suudlesin teda ise! Ning mitte keegi ei oska isegi aimata, et ma olen temasse armunud, muidugi tema ise aru saanud.

Kahjuks kui plaanisin temale sellest rääkida, sain teada, et ta on suhtesse läinud samal päeval! Minuga käib ikka väljas jalutamas ja ütleb mulle, et ta tahaks minuga koos olla jms.

Mida ma tegema peaksin? Kas ta unustama või vastupidi — jooksma neiuga tormi, kes mu rivaaliks on?